Fixer

Met de jaren komt wijsheid, en in de loop der jaren heb ik waardevolle inzichten en een dieper begrip van de wereld verworven. Het gaat hier om het herkennen en erkennen van de behoefte aan hulp in bepaalde situaties.

De afgelopen jaren heb ik me toegewijd aan het bieden van ondersteuning aan individuen en bedrijven die voor uitdagingen staan.

Mijn uitgebreide en jarenlange ervaring in de horeca (de hotel, restaurant en café-industrie) heeft me uitgerust met de vaardigheden om positieve veranderingen teweeg te brengen. Of het nu gaat om het bevorderen van betere relaties met het personeel, samenwerken met het hoger management of het bijstaan van financieel worstelende eigenaren, ik heb met plezier de verantwoordelijkheid op me genomen om door woelige wateren te navigeren.

Ik heb een cruciale rol gespeeld bij het lanceren van ondernemingen, het verbeteren van bestaande operaties en het voorkomen van dreigende faillissementen.

Ik ben er trots op een veelgevraagde fixer te zijn in de voedsel- en drankindustrie, waarbij ik mijn expertise heb bijgedragen aan ondernemingen van Portugal tot Sri Lanka en van Cambodja tot Nederland. Elke ontmoeting, opdracht, menuverbetering en stap naar verbetering heeft de gedachte versterkt dat het omarmen van een door de tijd gevormd perspectief, gecombineerd met klantbeleving en maatschappelijk bewustzijn, cruciaal is in een dynamische en steeds veranderende markt.

In de afgelopen jaren heb ik talloze bedrijven bijgestaan, variërend van hen die nauwelijks het hoofd boven water houden tot degenen die aanzienlijke groei nastreven. Sommigen misten ervaring in de keuken en met goed management, ondanks voldoende financiële middelen. Je kunt hierbij een parallel trekken met Gordon Ramsay’s “Kitchen Nightmares”; ik loop een onderneming binnen en identificeer onmiddellijk verbeterpunten en bedenk gestructureerde plannen – zonder drama of tv-camera’s.

Mijn invloed strekt zich wereldwijd uit en laat een positieve indruk achter op bedrijven, eigenaren, managers en de lokale arbeidsmarkt. Door verbeterde communicatie, strategische richting en toekomstgerichte plannen heb ik niet alleen de winstgevendheid verbeterd, maar ook salarissen verhoogd.

Als je jezelf in een situatie bevindt waarin je hulp nodig hebt, deel dan je situatie en aspiraties met me. Voel je vrij om contact met me op te nemen via het contact formulier op deze site of mij te antwoorden als we al communiceren zijn. Ik kijk ernaar uit om te verkennen hoe ik je mogelijk kan helpen.

Met vriendelijke groet,
Ramon