Letmestayforaday! Zonder een cent op zak de wereld rond.

Uitgegeven door Nijgh & Van Ditmar (2004) en de derde druk als paperbackversie van Single Pocket (2005). ISBN: 90-413-5052-7.

Zonder een cent op zak een wereldreis maken: dat lukt Ramon Stoppelenburg. Hij reisde door Nederland, België, Frankrijk, Engeland, Ierland, Schotland, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Zuid-Afrika, Spanje, Australië en Canada, en dat kostte hem niets, dankzij zijn eigen website: www.letmestayforaday.com. Daarop nodigden mensen van over de hele wereld hem uit om gratis bij hen te komen overnachten. Zijn avontuur duurde twee jaar, waarbij miljoenen mensen èn de internationale pers hem via internet volgden.

Ramon Stoppelenburg (1976) studeerde journalistiek in Zwolle en vertrok daarna op wereldreis, waarover hij schreef op internet en in het dagblad Sp!ts. Tegenwoordig is hij schrijver, vertaler, social media deskundige, marketing consultant en tour operator en dromer, woonachtend in Lissabon, Portugal. Zijn werk is opgenomen als Digitaal Erfgoed door UNESCO.

Het avontuur van Ramon Stoppelenburg is eigenlijk te fantastisch om waar te zijn.

 – 8Weekly

Recensies nodig?

Bestel nu een exemplaar van dit boek voor slechts €9,99 inclusief verzendkosten. Stuur hier een bericht, via een DM op mastodon of via Facebook. Betaal met een Tikkie en het boek wordt direct opgestuurd!

Er is geen ebook beschikbaar.