Bestel mijn boek zolang het nog kan!

Een papieren boek blijft nooit voor altijd beschikbaar. Mijn boek, met mijn reisverhalen over hoe ik gratis de wereld rond reisde dankzij mijn website, Letmestayforaday (Nijgh & Van Ditmar, 2004) verdwijnt ook langzaam van de markt.

Zodat het enkel nog in handen is van liefhebbers, mensen die op oudere leeftijd tegen hun kleinkinderen zullen zeggen: “Dit, lief kind, moet je eens lezen. Dit is wat er in den begindagen van den internet allemaal mogelijk was.”

Een beverig en gerimpeld handje grijpt vervolgens in alle rust naar mijn boek. “Liefje, hier begon dat social media allemaal mee!”

letmestayforaday-coverPrecious.

De allerlaatste exemplaren van de Let Me Stay For A Day zomer-pocket-editie, zoals deze in 2005 is uitgegeven door Singel Pockets en zo gloedjenieuw als maar mogelijk, zijn nu voor het allerlaatst beschikbaar voor maar 9,99 EURO!

320 pagina’s reisverhalenplezier voor 9,99 Euro, Inclusief verzendkosten.

 

Grijp die kans, lees het boek, deel het met anderen en laat het dan verstoffen in uw boekenkast zodat u later in het leven anderen daar nog even fijn op kan wijzen.

Over de auteur

Ramon werd bekend om zijn bijzondere wereldreizen zonder een cent uit te geven en is momenteel werkzaam als schrijver, vertaler, social media pionier, bedrijfsfixer en tour operator. Zijn werk is opgenomen als Digitaal Erfgoed door UNESCO en uitgegeven door Nijgh & Van Ditmar. Hij publiceert onder meer in Columbus Magazine, Arts & Auto, Malaysian Airlines’ Going Places, Air Finland’s My Way, The British Sunday Times Travel Magazine en Travel Channel’s blog WorldHum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *